NE SPREGLEJTE: Rešitve za izravnavo konic v industriji s hranilnikom električne energije. >> KLIK

Kalkulator stroškov ogrevanja s toplotno črpalko

Ogrevanje s toplotno črpalko je učinkovito in trajnostno, stroški ogrevanja pa so predvidljivi. Pripravili smo kalkulator za oceno stroškov ogrevanja s toplotno črpalko . Za izračuno potrebujete le podatek o kvadraturi stanovanja in izolaciji stavbe. Za bolj prilagojen izračun lahko vnesete še podatek o COP, ceni električne energije in količini energije za ogrevanje sanitarne vode.

 

* Izračun je informativen, dejanski podatki lahko odstopajo.


Tako enostavno

3 koraki do lastne sončne elektrarne

1

Oddajte obrazec s podatki za pripravo ponudbe

Izpolnite podatke o naročniku in objektu. Podani podatki bodo osnova za pripravo ponudbo. V kolikor imate obstoječe soglasje, to označite.

2

Prejmite neobvezujočo ponudbo in svetovanje

Naši solarni strokovnjaki vam bodo brezplačno svetovali in pripravili neobvezujočo ponudbo, v kateri bo vaš sončni sistem konfiguriran in prilagojen vašim potrebam.

3

Profesionalna in izkušena ekipa bo izvedla montažo

Naša ekipa bo v roku nekaj tednov od oddaje povpraševanja izvedla montažo elektrarne in oddala vso zahtevano dokumentacijo za priklop.

Stopimo v stik

Imate vprašanje, sporočilo, pohvalo ali pritožbo? Želite ponudbo? Kontaktirajte nas.

Naša izkušena ekipa svetovalcev in strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala in svetovala pri izbiri najboljše rešitve za vaš primer. Oddajte obrazec, v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.